ویژه نامه کارون پردیس

مجتبی رحماندوست مطرح کرد

    نظر
مجتبی رحماندوست مطرح کرد
جایگاه واقعی مردم به دور از شعار احیا شود / ضرورت احیای بعد نظارتی مجلس

خبرگزاری فارس: مشاور سابق رئیس جمهور در امور ایثارگران با تاکید بر لزوم احیای بعد نظارتی مجلس خواستار احیای جایگاه واقعی مردم به دور از شعار و تعارف شد.

خبرگزاری فارس: جایگاه واقعی مردم به دور از شعار احیا شود / ضرورت احیای بعد نظارتی مجلس

 

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران مجتبی رحماندوست صبح امروز در جمع مردم بخش مرکزی تهران اظهار کرد: احیای بعد نظارتی مجلس در دستور کار قرار دارد.

وی با تاکید بر لزوم احیای جایگاه واقعی مردم به دور از شعار افزود: علاوه بر این جایگاه واقعی مردم نیز باید به دور از تعارف و شعار احیا شود.

رحمان‏دوست ادامه داد: مردم، قوی‏ترین ظرفیت این مرز و بوم اسلامی محسوب می‏شوند و تاکنون در همه عرصه‏های انقلاب حضور پرشور و نشاط داشته‏اند.

مشاور سابق رئیس جمهور در امور ایثارگران اضافه کرد: راهپیمایی‏های 22 بهمن، 9 دی و روز قدس، مبارزات انقلابی، هشت سال دفاع مقدس، مقابله با فتنه و ... همگی با دستان این مردم بزرگ و شریف به ثمر نشسته است.

وی روستاییان را از بهترین مردم ایران اسلامی خواند و افزود: در ایران اسلامی روستاییان به‌عنوان سالم‏ترین مردم، بهترین اقشار جامعه محسوب می‏شوند.

رحمان‏دوست افزود: امیدواریم با استفاده از ظرفیت بی‏بدیل، قوی و بالقوه‏ای به نام مردم، مشکلات پیش روی نظام اسلامی یک به یک تسهیل شود.

مشاور سابق رئیس جمهور در امور ایثارگران با اشاره به سخنان آیت‏الله بهجت خاطر نشان کرد: مرحوم آیت‏الله بهجت در یکی از یادداشت‏های خود، مردمی با دو ویژگی دینداری و عقل را دارای توان برای رفع مشکلات خلق خدا قلمداد کرده بودند.

وی ادامه داد: اگر فردی از بالاترین حد عقلانیت برخوردار باشد؛ اما سر در گرو دین نداشته باشد، همان مثل قدیمی "چو دزدی با چراغ آید/ گزیده‏تر برد کالا" را در اذهان تداعی می‏کند.

رحمان‏دوست اضافه کرد: انحرافات بزرگ، اختلاس، خرج و مخارج میلیاردی برای انتخابات، ساخت و سازش و ... همگی اقداماتی است که از عاقلان بی‏دین برمی‏آید.

مشاور سابق رئیس جمهور در امور ایثارگران با اشاره به ویژگی‏های افراد دین‏دار اما بی‏عقل نیز خاطر نشان کرد: مقابل تفسیر نخست، افراد دین‏دار اما بی‏عقل قرار دارند.

وی ادامه داد: نمونه چنین افرادی را در صورت و سیرت می‏توان در جمع سپاه خوارج در صدر اسلام و شخصی مانند ابو‏موسی اشعری یافت.

رحمان‏دوست اضافه کرد: چنین دین‏داران بی‏عقلی نه تنها سودی به جامعه اسلامی نمی‏رسانند؛ بلکه برای اهداف نظام عناصری مضر نیز محسوب می‏شوند.

مشاور سابق رئیس جمهور در امور ایثارگران با ارائه تعریف ساده‏ای از دین خاطر نشان کرد: خلاصه و عصاره دین را می‏توان در دو مؤلفه اعتقاد به خدا و روز قیامت تعریف کرد.