ویژه نامه کارون پردیس

رئیس آموزش و پرورش دماوند اعلام کرد

رئیس آموزش و پرورش دماوند اعلام کرد

آمادگی دماوند برای اعمال تغییرات نظام آموزشی جدید

خبرگزاری فارس: رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: مدارس شهرستان دماوند برای اعمال تغییرات در مقاطع تحصیلی نظام آموزشی جدید با مشکل خاصی مواجه نیستند.

سیدقاسم حسینی در گفت‏وگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: تغییر نظام آموزشی کشور بر اساس یکی از موارد مندرج در سند تحول بنیادین صورت می‏گیرد.
وی ادامه داد: از این‌رو، نظام آموزشی 3-3-6 به جای شیوه‏های گذشته در مدارس سطح کشور صورت اجرایی به خود می‏گیرد.
حسینی در تشریح این سبک و سیاق جدید آموزشی خاطر نشان کرد: کمبودی که از فقدان پایه ششم در حد
فاصل مقاطع تحصیلی پنجم ابتدایی و اول راهنمایی احساس می‏شد، بر اساس نظرات کارشناسان امر از دلایل افت تحصیلی دانش‏آموزان بود.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند ادامه داد: در شهرستان دماوند نیز کارگروهی برای تنظیم شیوه‏نامه جدید نظام آموزشی با فضاهای آموزشی و نیروی انسانی تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: در این خصوص مدارس برگزارکننده دوره‏های تحصیلی ششم ابتدایی می‏توانند از اماکنی مانند آزمایشگاه، انباری و کتابخانه‏ها استفاده کنند.
حسینی افزود: اما اماکنی نظیر نمازخانه و اقداماتی همچون انتقال مقاطع ابتدایی به ساعات بعد از ظهر یا برگزاری دوره ششم در مدارس راهنمایی خط قرمزهای اجرای این طرح محسوب می‏شود.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند از نیاز به 54 کلاس درس برای اجرای طرح جدید آموزشی خبر داد و افزود: طبق بررسی‏های به عمل آمده، از 54 کلاس درس مورد نیاز برای اجرای این طرح، 34 کلاس به راحتی قابل ایجاد بوده و 14 کلاس با تمهیداتی همچون تعمیرات و جابه‏جایی در دسترس است و برای شش مورد دیگر باید فکری کرد.
وی خواستار همراهی اداره‏کل آموزش و پرورش شهرستان‏های استان تهران برای تامین نیروی انسانی از طریق پوشش چند مدرسه توسط یک مدرس شد.
حسینی، تغییر سامانه‏های نظام آموزشی را کارکردی منطقی و مفید برای کشور خواند و افزود: نظام آموزشی کنونی بر طبق فرمایش مقام عظمای ولایت و دیگر مسئولان امر سیستمی وارداتی شمرده می‏شود.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند ادامه داد: از این‌رو، بومی‏سازی نظام آموزشی کشور باید صورتی اجرایی به خود می‏گرفت.
وی اضافه کرد: در نظام نوین آموزشی، دانش‏آموز و معلم دیگر عناصر یادگیرنده و یاددهنده تلقی نمی‏شوند؛ بلکه باید هر یک از این دو را پژوهشگر و راهنمای امور پژوهشی خواند.