مدیر جهادکشاورزی دماوند:
مدیر جهادکشاورزی دماوند:
50 درصد محصولات زراعی دماوند ارگانیک تولید میشود
خبرگزاری فارس: مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند از تولید 50 درصد محصولات زراعی این شهرستان به صورت ارگانیک و سالم تا پنج سال آینده خبر داد.
حمیدرضا خلیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: دماوند بهزودی بهعنوان شهرستان تولیدکننده محصولات سالم زراعی و یا در اصطلاح "شارستان" معرفی میشود.
وی ادامه داد: نیل به چنین هدف بزرگ و مهمی از تبدیل 90 هکتار از باغات شهرستان به منطقه تولید محصولات ارگانیک در سال 90 آغاز شد.
خلیلی، از تلاش مسئولان جهادکشاورزی دماوند در راستای اخذ تائیدیه سازمان استاندارد کشور برای درج بر تولیدات زراعی این شهرستان خبر داد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند افزود: مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان دماوند برای اخذ تائیدیه سازمان استاندارد برای درج بر محصولات زراعی این خطه تلاش و پیگیریهای خود را ادامه میدهد.
وی ادامه داد: بر اساس برنامهریزیهای از پیش تعیین شده تا پنج سال آینده، نیمی از محصولات زراعی دماوند به صورت ارگانیک تولید میشود.
خلیلی از ایجاد نخستین تشکل تولید محصول سالم استان تهران در دماوند خبر داد و افزود: از جمله مباحث مندرج در این برنامه پنج ساله، ایجاد نخستین تشکل کشاورزان تولیدکننده محصولات زراعی سالم استان تهران در دماوند بود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند، استقبال کشاورزان از این طرح را خوب ارزیابی کرد و افزود:کشاورزان شهرستان دماوند در بخش باغات استقبال خوبی از این طرح مهم داشتند.
وی خواستار حمایت کشاورزان تولیدکننده محصولات سالم شد و افزود: یک روی سکه دستیابی به محصولات ارگانیک، تولید سالم آن است.
خلیلی تصریح کرد: اما بخش دیگر و شاید دارای اهمیت بیشتر محصولات ارگانیک در کشور، رفع موانع موجود در مسیر عرضه آن در بازارهای داخلی و خارجی است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند اضافه کرد: در اغلب موارد میزان تولید محصولات سالم در واحد سطح در مقایسه با رقیب غیر ارگانیک خود کمتر و به همین نسبت دارای بهای تمام شده بیشتری است.
وی ادامه داد: از اینرو، باید با ایجاد فرهنگ ارتقای سطح سلامت با مصرف محصولات ارگانیک و شناساندن آن به اقشار مختلف جامعه، پرداخت بهای بیشتر برای تهیه این تولیدات برای مردم و تولید آن برای کشاورزان دارای توجیه اقتصادی باشد.
خلیلی افزود: علاوه بر بازارهای داخلی، در عرصههای جهانی عرضه محصولات کشاورزی سطوح بینالملل، جایی برای جولان محصولات غیر ارگانیک نیست.
خلیلی ادامه داد: امروزه مردم دیگر نقاط جهان با درک صحیحی از اهمیت تولید محصولات سالم نه تنها بهای بیشتری برای این گونه تولیدات میپردازند؛ بلکه بسیاری از آنها دیگر رغبتی برای خرید خوارکیهای غیر ارگانیک از خود نشان نمیدهند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند در پایان حرکت به سمت تولید محصولات زراعی ارگانیک را گامی بلند به سوی فتح قلل بازارهای جهانی خواند.