* کمربندی گیلاوند؛ طرحی گرفتار پشت دیوار معارضان
* کمربندی گیلاوند؛ طرحی گرفتار پشت دیوار معارضان
موسوی در خصوص طرح کمربندی گیلاوند نیز ابراز داشت: طرح کمربندی گیلاوند از شهریور ماه گذشته کار خود را با تجهیز کارگاه آغاز کرد.
رئیس اداره راه و ترابری شهرستان دماوند، وجود معارضان متعدد را مانع تداوم مراحل اجرایی طرح کنارگذر گیلاوند خواند. همچنین این مسیر در ادامه کار خود با اراضی با دو معارض شخصی و سازمان اوقاف و امور خیریه مواجه شده است.
این مسئول پیرامون راهکارهای موجود برای برونرفت از این شرایط گفت: از جمله راهکارهایی که برای برونرفت از وضع موجود در دست بررسی قرار دارد، تغییر مسیر احداث کنارگذر گیلاوند و دوری از اراضی مورد اختلاف معارضان است.
رئیس اداره راه و ترابری شهرستان دماوند در پایان اذعان داشت: این طرح نیز با وجود تجهیز کارگاه و آغاز عملیات اجرایی از سوی پیمانکار بخش خصوصی هنوز مشمول دریافت اعتبار نشده است.
رئیس جهاد کشاورزی فیروزکوه خبر داد
پرورش نژادهای مختلف زنبور در فیروزکوه
خبرگزاری فارس: رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه گفت: در حال حاضر نژادهای مختلفی از زنبور از جمله زنبورهای هندی، خاکستری و قفقازی در شهرستان فیروزکوه پرورش داده میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، روحالله درویشخضری صبح امروز در جلسه توجیهی و آموزشی افزایش راندمان تولید و محصولات کشاورزی و گسترش روشهای جدید تولید و پژوهش زنبور عسل بیان کرد: هدف ما تولید و افزایش محصولات باغی و افزایش تولید گل و گیاه به منظور تولید غذایی سالم برای زنبورهای عسل و افزایش تولیدات آنهاست.
وی اضافه کرد: نژادهای متنوع و خوبی از زنبورها در اختیار داریم که نژاد قفقازی خاکستری بیشتر عسل تولید میکند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه افزود: باید با راهکارهای ویژه و جدید همچون پرورش مصنوعی ملکه، جلوگیری از سمپاشهای بیموقع و جلوگیری از تغییرات ژنتیکی و جهش در زنبورها میزان بازدهی زنبورها را بالا ببریم.
درویشخضری اظهار کرد: در حال حاضر نژادهای مختلفی از جمله نژاد زنبور هندی، خاکستری و قفقازی در شهرستان فیروزکوه پرورش داده میشود.
وی تصریح کرد: زنبورهای هندی بیشتر برای مقابله با آفات گردو و به صورت کرمهایی بر روی برگهای گردو به صورت آزاد پرورش داده میشوند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه ادامه داد: منطقه فیروزکوه از لحاظ آب و هوایی و تامین مواد غذایی برای زنبورها و پرورش آنها بسیار مناسب است.
درویشخضری تصریح کرد: زنبور یکی از مهمترین و موثرترین عوامل از بینبرنده آفات و تامینکننده غذای گیاهان و درختان برای رشد تولیدات به حساب میآید که با گردافشانهای خود این عمل را در گیاهان انجام میدهد.
وی اضافه کرد: برای پرورشدهندگان زنبور عسل و تامین غذای کمکی برای زنبورها هنوز شکر یارانهای وجود دارد و این حمایتی است که دولت برای بالا بردن میزان تولیدات این بخش انجام داده است.